Emma Ojapuska
Written by Emma Ojapuska

Esitysten jakaminen ja etäesittäminen

Jaa Seidat esityksesi helposti käyttämällä Seidatin link sharea tai Direct sharea.

Seidatin jakovaihtoehdot kattavat erilaiset esitystilanteet.

• Direct share, eli suorajako on nopea, helppo ja tietoturvallinen tapa jakaa esitys. Vastaanottaja voi selata esitystä vapaasti kirjauduttuaan sisään.
  • Link share vaivattomaan materiaalinjakon. Erilaisten jakotapojen avulla voit valita, kuka voi selata esitystä.

Direct share, eli suorajako

Lähetä esitys suoraan toiselle Seidat käyttäjälle tietoturvallisesti. Jos vastaanottaja ei ole vielä Seidatin käyttäjä, hänen tarvitsee luoda Seidat tunnukset avataakseen esityksen.

• Erittäin helppo tapa jakaa esityksiä. Tarvitset vain vastaanottajan sähköpostiosoitteen ja voit halutessasi kirjoittaa vapaan viestin, joka liitetään sähköpostiin.
  • Vastaanottaja pääsee käsiksi esitykseen ainoastaan kirjauduttuaan. Vastaanottaja näkee kuka esityksen on jakanut, esityksen nimen ja tiimin josta esitys lähetettiin.
  • Voit seurata onko esitystä avattu vai ei suoraan Seidatin alustasta.
  • Voit aina poistaa vastaanottajalta pääsyn esitykseen.
  • Vastaanottaja näkee kaikki hänelle jaetut Seidat esitykset kirjautumalla sisään, riippumatta siitä mistä tiimistä esitys on hänelle jaettu.

Link share

• Link share mahdollistaa esityksen jakamisen linkin avulla. Vastaanottajan ei tarvitse kirjautua, ladata tai asentaa mitään nähdäkseen esitys.
  • Yhteen esitykseen voidaan luoda rajattomasti linkkejä.
  • On suositeltavaa luoda uusi linkki jokaiselle vastaanottajalle, jotta yksittäiseltä vastaanottajalta voidaan poistaa oikeus esitykseen poistamalla linkki sekä Google Analytiikasta pystytään seuraamaan yksittäistä linkkiä paremmin.

Link share - erilaiset jakotavat

Link sharella jaetun linkin voi jakaa kolmella jakotavalla. Jakotapa määrittää sen, kuka esitystä voi selata. Jakotavan voit valita klikkaamalla jakotavan painiketta linkistä (kuva alla).

Jakotapa: Browse

“Browse” -tilassa, kaikki linkin saaneet voivat selata materiaalia vapaasti. Jos haluat jakaa materiaalin asiakkaalle selattavaksi tapaamisen jälkeen tai haluat jakaa tarjouksen, valitse tilaksi “Browse”.

Jakotapa: Live: team

“Live: team” -esitystilassa kaikki linkin avanneet näkevät saman sivun. Näytettävää sivua kontrolloi tiimin jakaja-oikeuksilla varustettu käyttäjä. “Live: team” soveltuu kaikkiin tapaamisiin, joissa halutaan laiteriippumattomasti ja helposti jakaa asiakkaalle materiaali, mutta kontrolloida esitystä.

Jakotapa: Live: anyone

Kaikki näkevät saman sivun, mutta kuka tahansa katsoja voi kontrolloida esitystä. Esitystila soveltuu tilanteisiin, joissa kaikilla esitystilanteeseen osallistujalla tulee olla mahdollisuus valita mitä sivua katsotaan. Live: anyone ei ole käytössä Seidatin ilmaisversiossa.

Lisätietoa Live-tilan käyttämisestä täällä.

Miten linkkejä luodaan?

1. Valitse esitys jonka haluat jakaa.
  2. Navigoi jakosivulle painamalla jakoikonia (kuva alla).
  3. Klikkaa "Create new link".
  4. Voit lisätä lisätietoja "Link note" -kenttään. Nämä tiedot eivät näy linkin vastaanottajalle.