Advice and answers from the Seidat Team

Mimi Brandt
Written by Mimi Brandt

Tukihenkilöiden pääsy tiimiin

Valitse, voiko Seidatin tukitiimin edustaja liittyä tiimiin asiakaspalvelutilanteissa.

Lisäsimme tiimin asetuksiin napin, jolla tiimin adminit ja ownerit voivat valita voiko Seidatin tukitiimin edustaja liittyä tiimiin asiakaspalvelutilanteissa. Sallimalla Seidatin tukitiimin liittymisen tiimiin, voimme auttaa sinua ja tiimiläisiäsi asiakaspalvelutilanteissa nopeammin. Jos valinta on kytketty pois päältä, tiimin adminit ja ownerit voivat edelleen lisätä tukitiimin edustajan tiimiin käyttäjäpaneelista.

Emme koskaan liity asiakkaan tiimiin ilman heidän tietoaan ja lupaa. Liitymme tiimeihin vain asiakaspalvelutapauksissa, jotka vaativat pääsyä. Tiimiin liittyneet tukitiimin edustajat näet myös käyttäjäpaneelista, mistä heidät voi myös poistaa tiimistä.

Categories: