Advice and answers from the Seidat Team

Mimi Brandt
Written by Mimi Brandt

Tekstien ulosvienti käännöksiä varten

Kuinka data.js-tekstitiedosto saadaan Seidatista ulos, jotta sen voi lähettää käännettäväksi?

Jotta saat Seidatista käännöstoimiston vaatiman data.js-tiedoston ulos, tulee sinun ensin exportata koko käännettävä esitys offline-tilaan Seidatin jakoasetuksista ja poimia tiedosto lähetettäväksi. Alta löytyvät ohjeet tämän tekemiseen.

• Valitse ensin dashboardilta esitys, jonka haluat käännättää.
  • Klikkaa sitten ensin vasemmasta pystyvalikosta jako ikonia päästäksesi jakoasetuksiin (kuvassa kohta 1.)
  • Sitten valitse "Export/Pdf" (kohta 2.)
  • Ja klikkaa sitten "Download presentation" (kohta 3.).

• Esitys latautuu koneellesi zip-tiedostona. Valitse "Show in Finder" tai "Show in folder".

• Pura sitten zip-tiedosto tuplaklikkaamalla tai hiiren oikean näppäimen kautta valitse "unzip" tai "pura zip-tiedosto".
  • Avaa kansiorakenne ja valitse "assets"-kansio.

• Assets-kansion sisältä löydät data.js-tiedoston, jonka voit lähettää käännöstoimistolle käännettäväksi.

• Kun saat kääännöstoimistolta data.js-tiedoston takaisin käännettynä, voit olla meihin yhteydessä chatin kautta tai ottamalla yhteyden verkkosivujemme kautta, niin voimme tuoda tekstit suoraan Seidat-esitykseesi pientä palvelumaksua vastaan (174 € Alv.0%). Palvelun avulla saat käännetyn esityksen käyttöösi 1-3 työpäivän sisällä eikä sinun tarvitse käyttää aikaa tekstien kopioimiseen ja liittämiseen esitysmateriaaliisi.

Jos sinulla ei ole käännöstoimistoa

Yhteistyökumppanimme Delingua voi hoitaa käännöksen laadukkaasti. Delingua toimittaa käännöksen nopeasti millä tahansa kielellä. Lisää Delinguasta täältä.

Huomioitavaa

Data.js-tiedoston tekstit täytyy kääntää "samassa paikassa", jotta muoto pysyy oikeana. Tämä tarkoittaa sitä, että tekstiä ei voi vaihtaa toiseen muotoon käännettäväksi ja takasin.

PowerPointista tuotujen esitysten kuvaformaatissa olevia tekstejä ei käännetä, vaan ainoastaan tekstimuodossa olevat tekstit.

Categories: