Advice and answers from the Seidat Team

Emma Ojapuska
Written by Emma Ojapuska

Tapaamisten aikana kirjoitettavat muistiinpanot

Tapaamismuistiinpanot kattavasti ja helposti.


Kirjoita tapaamisen tai muun esitystilanteen aikana muistiinpanot esittäjätilassa (P näppäinoikotie), tai overview-tilassa (O näppäinoikotie) Meeting notes -kenttään. Vaihtaessasi sivua, muistiinpanoon kirjautuu mikä sivu on avattu*, minkä perään voi kirjoittaa tapaamista sekä kyseistä sivua koskevat muistiinpanot. Sivun nimen yhteyteen kirjoitetut muistiinpanot helpottavat jälkikäteen muistamaan mistä asiasta on keskusteltu.

*Browse -tilassa sivujen selausloki ei tallennu.

Kopioi muistiinpanot ja vie ne muihin järjestelmiin

Voit kopioida linkkiin liittyvät muistiinpanot jakovälilehdeltä avaamalla muistiinpanot painamalla muistiinpanojen ikonia (kuva alla) ja klikkaamalla “Copy note”. Voit sen jälkeen helposti lisätä ne omiin muistiinpanoihin tai viedä esimerkiksi CRM-järjelstelmään. 

Tulossa: automaattisesti Pipedriveen siirtyvät muistiinpanot

Julkaisemme suoran rajapinnan Seidatin ja Pipedriven välille lähiaikoina. Rajapinta hakee linkkien muistiinpanot automaattisesti Pipedriven diilille, jos linkki on luotu automaattisesti Pipedrive automaation tai manuaalisesti käyttäjän toimesta Pipedrivessä. Tämä säästää myyjältä muistiinpanojen siirtelyn kahden järjestelmän välillä ja varmistaa, että muistiinpanot ovat siellä, missä niitä tarvitaan koko organisaation toimesta. Jos käytätte Pipedriveä, kysy lisää Seidatin chatissa!

Categories: