Advice and answers from the Seidat Team

Emma Ojapuska
Written by Emma Ojapuska

Seidatin etusivu, eli dashboard

Dashboard on Seidatissa on paikka, jossa kaikki esityksesi ovat. Pääset luomaan uusia esityksiä sekä muokkamaan ja jakamaan olemassa olevia.


Seidatin etusivu, eli dashboard

  • Jokaisella tiimillä on oma "Dashboard", eli etusivu, jossa kaikki tiimin esitykset ovat näkyvillä (pl. piiloitetut esitykset)
  • Takaisin dashboardille pääsee aina vasemman yläkulman talo-symbolista. Jos talo ei näy, paina Seidatin logosta (poron sarvet, vasen yläkulma) valikko esiin.

Dashboardilta pääset luomaan uusia esityksiä, avaamaan valmiin esityksen esitys-, muokkaus-, tai jakotilaan ja pystyt poistaa tai kopioida minkä tahansa esityksen sekä rajoittaa tai antaa uusia oikeuksia tiimiläisille esitykseen. 

  • Luo uusi esitys painamalla "Create presentation" tai tuo olemassa olevat PowerPoint -tiedostot painamalla "Import PowerPoint".
  • Esittämistilaan pääsee painamalla esityksen kansikuvaa (viemällä hiiren kuvan päälle tulee näkyviin play-nappi).
  • Muokkaamaan esitystä pääset painamalla "Edit presentation". Esitys näkyy kokonaisuutena, jossa sitä pystyy muokkaaan. Yksittäistä sivua pääsee muokkaamaan painamalla kynä-ikonia.
  • Jakovälilehteen pääsee painamalla "Share presentation". Jakovalikosta voit jakaa suoraan esityksen Direct Share -ominaisuuden kanssa tai luoda Seidat Link tai Seidat Live -linkkejä, jotka voi jakaa kenelle tahansa. Vastaanottajat voivat selata Seidat Linkillä saamaansa esitystä vapaasti ja Seidat Liveä kontrolloi esittäjä itse, jolloin vastaanottajat seuraavat esitystä omalla laitteellaan.
  • Esityksen poistaminen tapahtuu roskakori-ikonia painamalla ("Delete presentation"). Esityksen poistaminen on lähtökohtaisesti lopullista, mutta jos poistat esityksen vahingossa ole meihin yhteydessä ja katsomme saammeko palautettua sen varmuuskopoista.
  • Esityksen kopioimalla ("Duplicate presentation") voit luoda uuden version olemassa olevasta esityksestä. Kaikki smart slidet pysyvät linkitettynä.
  • Esityksen käyttöoikeuden rajoittaminen ja antaminen tiimiläisille tapahtuu painamalla "Presentation access". Voit antaa alemman käyttöoikeuden omaaville käyttäjille oikeuden esimerkiksi muokata tätä kyseistä esitystä tai poistaa kaikilta esityksen näkyvistä. Jos esityksen kopioi missä käyttöoikeuksia on muutettu ne lähtökohtaisesti kopioituvat mukana.

Categories: