Advice and answers from the Seidat Team

Mimi Brandt
Written by Mimi Brandt

Seidatin etusivu, eli dashboard

Dashboard on Seidatissa paikka, jossa kaikki esityksesi ovat. Sieltä pääset luomaan uusia esityksiä, sekä muokkamaan ja jakamaan olemassa olevia.


Seidatin etusivu, eli dashboard

Jokaisella tiimillä on oma "Dashboard", eli etusivu, jossa kaikki tiimin esitykset ovat näkyvillä (pl. piiloitetut esitykset)

  • Takaisin dashboardille pääsee aina vasemman yläkulman talo-ikonista. Jos talo ikoni ei näy, paina Seidatin logosta (vasen yläkulma) jotta valikko tulee esiin (alla näkyvä kuva).

Dashboardilta pääset luomaan uusia esityksiä, avaamaan valmiin esityksen esitys-, muokkaus-, tai jakotilaan, ja pystyt poistaa tai kopioida minkä tahansa esityksen. Näkymästä voit myös rajoittaa tai antaa uusia oikeuksia tiimiläisille esityskohtaisesti. 

  • Luo uusi esitys painamalla "Create presentation" tai tuo olemassa olevat PowerPoint -tiedostot painamalla "Import PowerPoint".
  • Esittämistilaan pääsee painamalla esityksen kansikuvaa (viemällä hiiren kuvan päälle tulee näkyviin play-nappi).
  • Muokkaamaan esitystä pääset painamalla "Edit presentation". Esitys näkyy kokonaisuutena, jossa sitä pystyy muokkaamaan. Yksittäistä sivua pääsee muokkaamaan painamalla kynä-ikonia.
  • Jako välilehteen pääsee painamalla "Share presentation". Jakovalikosta voit jakaa suoraan esityksen Direct Share -ominaisuuden kanssa tai luoda Seidat Link tai Seidat Live -linkkejä, jotka voi jakaa kenelle tahansa. Vastaanottajat voivat selata Seidat Linkillä saamaansa esitystä vapaasti ja Seidat Liveä kontrolloi esittäjä itse, jolloin vastaanottajat seuraavat esitystä omalla laitteellaan.
  • Esityksen poistaminen tapahtuu roskakori-ikonia painamalla ("Delete presentation"). Esityksen poistaminen on lähtökohtaisesti lopullista, mutta jos poistat esityksen vahingossa ole meihin yhteydessä ja katsomme saammeko palautettua sen varmuuskopioista.
  • Esityksen kopioimalla ("Duplicate presentation") voit luoda uuden version olemassa olevasta esityksestä. Kaikki smart slidet pysyvät linkitettynä.
  • Esityksen käyttöoikeuden rajoittaminen ja antaminen tiimiläisille tapahtuu painamalla "Presentation access". Voit antaa alemman käyttöoikeuden omaaville käyttäjille oikeuden esimerkiksi muokata tätä kyseistä esitystä tai poistaa esityksen näkyvistä kaikilta. Jos kopioi esityksen, missä käyttöoikeuksia on muutettu, ne lähtökohtaisesti kopioituvat mukana.


Categories: