Jotta saat Seidatista käännöstoimiston vaatiman data.js-tiedoston ulos, tulee sinun ensin exportata koko käännettävä esitys offline-tilaan Seidatin jakoasetuksista ja poimia tiedosto lähetettäväksi. Alta löytyvät ohjeet tämän tekemiseen.

1. Valitse ensin dasboardilta esitys, jonka haluat käännättää. Klikkaa sitten ensin vasemmasta pystyvalikosta alimmasta ikonista jakoasetuksiin (kuvassa kohta 1.), sitten valitse "Export/Pdf" (kuvassa kohta 2.) ja klikkaa sitten "Download presentation" (kuvassa kohta 3.).

2. Esitys latautuu koneellesi zip-tiedostona. Valitse "Show in Finder".

3. Pura sitten zip-tiedosto tuplaklikkaamalla tai hiiren oikean näppäimen kautta valitse "unzip" tai "pura zip-tiedosto".

4. Avaa kansiorakenne ja valitse "assets"-kansio.

5. Assets-kansion sisältä löydät data.js-tiedoston, jonka voit lähettää käännöstoimistolle käännettäväksi.

6. Kun saat kääännöstoimistolta data.js-tiedoston takaisin käännettynä, voit olla meihin yhteydessä chatin kautta tai ottamalla yhteyden verkkosivujemme kautta, niin voimme tuoda tekstit suoraan Seidat-esitykseesi pientä palvelumaksua vastaan. Palvelun avulla saat käännetyn esityksen käyttöösi 1-3 työpäivän sisällä eikä sinun tarvitse käyttää aikaa tekstien kopioimiseen ja liittämiseen esitysmateriaaliisi.