Seidatin jakovaihtoehdot kattavat erilaiset esitystilanteet.

• Direct Share, eli suorajako on nopea, helppo ja tietoturvallinen tapa jakaa esitys. Vastaanottaja voi selata esitystä vapaasti kirjauduttuaan sisään.
  • Seidat Link helppoon jakamiseen. Vastaanottajat voivat selata esitystä vapaasti ilman kirjautumista tai esityksen lataamista.
  • Seidat Live tilanteisiin, jossa haluat hallita mitä katsojat näkevät. Jaa linkki ja aloita esittämään. Kaikilla linkin saaneilla näkyy esittämäsi sivu riippumatta missä päin maailmaa he ovat.

Direct Share, eli suorajako

Lähetä esitys suoraan toiselle Seidat käyttäjälle tietoturvallisesti. Jos vastaanottaja ei ole vielä Seidatin käyttäjä, hänen tarvitsee luoda Seidat tunnukset avataakseen esityksen.

• Erittäin helppo tapa jakaa esityksiä. Tarvitset vain vastaanottajan sähköpostiosoitteen ja voit halutessasi kirjoittaa vapaan viestin, joka liitetään sähköpostiin.
  • Vastaanottaja pääsee käsiksi esitykseen ainoastaan kirjauduttuaan. Vastaanottaja näkee kuka esityksen on jakanut, esityksen nimen ja tiimin josta esitys lähetettiin.
  • Voit seurata onko esitystä avattu vai ei suoraan Seidatin alustasta.
  • Voit aina poistaa vastaanottajalta pääsyn esitykseen.
  • Vastaanottaja näkee kaikki hänelle jaetut Seidat esitykset kirjautumalla sisään, riippumatta siitä mistä tiimistä esitys on hänelle jaettu.

Seidat Link

• Seidat Link mahdollistaa suoran esityksen jakamisen linkin avulla. Vastaanottajan ei tarvitse kirjautua, ladata tai asentaa mitään nähdäkseen esitys.
  • Yhteen esitykseen voidaan luoda rajattomasti linkkejä.
  • On suositeltavaa luoda uusi linkki jokaiselle vastaanottajalle, jotta yksittäiseltä vastaanottajalta voidaan poistaa oikeus esitykseen poistamalla linkki sekä Google Analytiikasta pystytään seuraamaan yksittäistä linkkiä paremmin.

Miten luot Seidat Linkin?

1. Valitse esitys jonka haluat jakaa.
  2. Navigoi Seidat Link -välilehdelle painamalla alla olevassa kuvassa näkyvää jakoikonia vasemmasta palkista.
  3. Klikkaa "Create new Seidat Link".
  4. Voit lisätä lisätietoja oikealla olevaan kenttään. Nämä tiedot eivät näy linkin vastaanottajalle.
  5. Voit nyt jakaa linkin kopioimalla se esimerkiksi sähköpostiin tai tekstiviestiin.

Seidat Live

• Seidat Liven avulla voit esittää esitystäsi etänä ilman raskaita näytönjakosovelluksia tai muita monimutkaisia sovelluksia.
  • Vaihda sivua omalta laitteeltasi ja se vaihtuu kaikille linkin avanneille välittömästi.
  • Voit jakaa linkin usealle henkilölle kerralla esimerkiksi neuvottelupuhelussa

Miten luot Seidat Live -linkkejä?

1. Valitse esitys jonka haluat jakaa.
  2. Navigoi Seidat Live -välilehdelle painamalla alla olevassa kuvassa näkyvää jakoikonia vasemmasta palkista.
  3. Klikkaa "Create new Seidat Live".
  4. Voit lisätä lisätietoja oikealla olevaan kenttään. Nämä tiedot eivät näy linkin vastaanottajalle.
  5. Voit nyt jakaa linkin kopioimalla se esimerkiksi sähköpostiin tai tekstiviestiin.

Työskentely Seidat Liven kanssa?

1. Jaettuasi linkin paina "Start Live" tai avaa linkki selaimessa, jossa olet kirjautuneena Seidatiin.
  2. Katsoja/t näkevät nyt aktiivisen sivun. Riippuen esittäjän ja katsojan internetyhteydestä sivun vaihtumisessa saattaa olla noin sekuntin viive.
  3. Yleisesti on järkevää olla overview -näkymässä (seuraava kuva), jotta näet koko esityksen kerralla sekä esittäjän muistiinpanot. Vastaanottajat näkevät ainoastaan aktiivisena olevan sivun. Pääset overview -näkymään painamalla O-näppäintä tai karttaa oikeassa alkulmassa ja valitsemalla "Toggle overview".
  4. Kun lopetat esittämisen, vastaanottajat näkevät vielä viimeisenä näytetyn sivun. Voit poistaa linkin poistaaksesi kaiken pääsyn vastaanottajilta esitykseen.